Според зодията: Какво да очакват дамите през юли?

Месецът идва с динамични събития и много новости

18.06.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво да очакват дамите през юли?

Месец юли идва с динамични събития, новости. Трудностите няма да ни подминат, но ще успеем да се справим с тях. Важно ще бъде да не се поддаваме на влиянието на емоции – добри или лоши. Така ще се предпазим от грешни действия и решения. Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Може да очаквате положителен месец юли. Планетите ще подобрят вашите комуникативни умения с близки, колеги. Ще можете да постигате успехи във всяка сфера на живота. Венера също ще внесе удобства в живота на жените от зодия Овен. Все пак бъдете много внимателни в действията си, тъй като планетите могат да ви направят прекалено смели и е възможно да действате прибързано. Работата ще ви носи удовлетворение, обученията ще вървят гладко. Благоприятни дати за вас: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 27.

Жената Телец

Дами, очаква ви хубав месец, изпълнен с хумор и напредък. Звездната карта показва, че ще имате добри възможности да постигнете желания напредък, да подобрите финансите си. През юли се фокусирайте върху подобряването на комуникативните ви умения и е подходящ период да се освободите от гнева и гордостта. Някои от вас може да получат работа или проекти, свързани с чужбина. Бъдете внимателни с думите към близки, любимия човек, защото могат да наранят сериозно. Грижете се добре за здравето си, тъй като задълженията може да ви натоварят малко повече. Благоприятни дати: 7, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28.

Жената Близнаци

Ще видите добри възможности пред себе си, а ако сте планирали обучение, то процесът ще върви гладко за вас. Ако има сложни казуси, ще успеете да ги разрешите. Но вашият вътрешен гняв и гордост могат да ви направят малко егоистични и остри с думите, затова бъдете внимателни. В личен и делови план очаквайте положителни събития. Любовният ви живот и взаимоотношения може да се задълбочат. В работата и поставянето на цели ще бъдете решителни. Възможно е неща, за които сте мечтали да се осъществят през юли. Благоприятни дати: 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 19, 21, 22, 23, 24, 29, 30.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК