Кои зодии никога не се връщат при бившите си?

5 знака няма да дадат втори шанс на бившата си половинка

15.06.2021 | 13:25 Редактор: Десислава Атанасова
Кои зодии никога не се връщат при бившите си?

В любовта и връзките всички сме различни. Когато се намеси и астрологията, нещата определено стават интересни. Везните например биха могли да прекарат цял ден в претегляне на плюсовете и минусите и да дадат втори шанс на бившата си половинка. Телците също биха се върнали назад в името на любовта.

Но има 5 зодии, чиито представители не се връщат към миналото. Вижте кои са те:

Козирог

Ако не друго, то родените под знака на Козирога са абсолютно непоколебими в това да не се върнат към миналото. За тях това е просто загуба на време, емоции и енергия. Като земен знак, Козирогът е заземен, което означава, че няма риск от нестабилност. Независимо че бивш партньор се опитва да се върне в живота му, Козирогът не вижда възможност да опитат отново.

Овен

Овните се влюбват трудно и трудно създават дълбоки емоционални връзки. Въпреки това, Овенът би създал семейство с дългогодишен партньор, когото е опознал добре, изпитва някаква обич към него. В любовта той си гледа интересите. Дори и да е имал невероятен секс с бивш партньор, малко вероятно е това да го накара отново да опитат да имат връзка. Овенът нерядко търси измежду няколко потенциални партньора най-доброто за себе си.

Повече четете на Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК