Ферма с мравки и говорещо коте - децата мечтаят за нестандартни подаръци

Проучване сред родителите показва кои са най-чудатите желания на най-малките

01.06.2021 | 20:55 Редактор: Жаклина Иванова

Децата и родителите им празнуват днес. А сред най-сигурните начини за постигане на детска усмивка остават подаръците. Проучване сред родителите показва кои са най-нестандартните подаръци, за които мечтаят децата.

Първи юни е празник на детското безгрижие, на всички малки и пораснали деца, празник на играчките и детските усмивки. 

А повечето деца споделят, че родителите им са успели да ги зарадват. Докъде се простират детските мечти - това показва проучване на желанията на децата, направено сред над 800 родители.

Най-мечтаният подарък се оказва домашният любимец.

"Най-нестандартните желания на децата по повод 1 юни са няколко вида, като най-голяма част от децата искат домашен любимец - може да е коте, което говори, кон, куче, жаба, ферма с мравки. Голяма част от останалите желания са свързани с технологиите и трупането на знанията, като има деца, които искат да отидат на Луната, за да видят чужд живот. Има такива, които искат да летят и това, което правят родителите, е да обещаят вълшебно килимче", каза експертът Верислава Йорданова.

Едно е сигурно - 1 юни е денят, в който повече от 70 години родителите използват, за да бъдат с децата си и да си спомнят за своето детство.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК