След развода с Джоли: Брад Пит получи съвместно попечителство над децата

Двамата се разделиха през 2016 година

30.05.2021 | 16:06 Редактор: Искра Ангелова
След развода с Джоли: Брад Пит получи съвместно попечителство над децата

Брад Пит спечели делото за съвместното попечителство над децата си, след като съдията не позволи на наследниците му от Анджелина Джоли да свидетелстват срещу него в съда.

Джоли и Пит се разделиха през 2016 година и оттогава, вече 5 години, водят съдебна битка за съвместно попечителство над пет от шестте си непълнолетни деца.

Решението на съда идва два дни, след като 46-годишната актриса се оплака публично, че съдията е попречил на нейните тийнейджъри да свидетелстват в съда, което според нея е направило процеса "несправедлив".

Съдия Джон Удеркирк постанови 57-годишният актьор от "Седем години в Тибет" да увеличи значително времето си с 5-те си непълнолетни деца – Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Вивиан и Нокс (12).

Най-големият осиновен син на двойката – Мадокс, който вече е на 19 години, сам ще избира с кого ще прекарва времето си. Решението на съдията се основава на обширни показания на хора, които са прекарвали времето си с децата на холивудската бивша двойка, включително психотерапевти и детегледачи.

Четете цялата статия на tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК