Намираме се в ретрограден Сатурн - за какво да внимаваме?

Време е за уроци и поставяне на цели

25.05.2021 | 17:15 Редактор: Десислава Атанасова
Намираме се в ретрограден Сатурн - за какво да внимаваме?

Според астрологията Сатурн е планетата на дисциплината, уроците, смирението, търпението, поставянето на цели. Сатурн управлява също ставите, кожата, зъбите, жлъчката, черния дроб. На 23 май Сатурн премина в ретроградна фаза в знака на Водолей и ще се задържи така до 11 октомври.

През този период е важно да размишляваме върху това, което се е случило в живота ни по отношение на кариерата, финансите, дори ежедневието ни. Сатурн ще ни тества, но и ни дава възможността да преоценим решенията, които сме взели и да преразгледаме всичко, което изисква внимание.

Можем да възприемем този планетарен транзит като някакъв вид универсално упражнение – „година в преглед“, споделят някои западни астролози. Време е да се изправим пред някои блокажи, за които смятаме, че ни пречат да поемем отговорност за живота си.

В следващите няколко месеца ще забавим темпото, поглеждайки назад, за да оценим къде се намираме и къде бихме искали да бъдем. Сатурн ще освети всички онези малки стъпки, които бихме могли да предприемем, за да продължим напред.

Повече четете на сайта Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ha ha ha
преди 2 години