Близначки от Южна Корея, разделени при раждането, се откриха 36 г. по-късно

Не е известно защо навремето е било решено двете момичета да бъдат дадени за осиновяване

24.04.2021 | 11:16 Редактор: Юлия Христова
Близначки от Южна Корея, разделени при раждането, се откриха 36 г. по-късно

Еднояйчни близначки от Южна Корея, които бяха разделени при раждането и изпратени в две различни американски семейства, се откриха 36 години по-късно и се срещнаха точно на рождения им ден, съобщи Good Morning America.

Моли Синърт и Емили Бушнел не са знаели нищо за раждането им, но двете жени се подложиха на ДНК тест и с изненада разбрали, че са близначки.

Не е известно защо навремето е било решено двете момичета да бъдат дадени за осиновяване в САЩ, но Синрът била осиновена от семейство в щата Флорида, а Бушнел в Пенсилвания.

Те започнали да общуват в социалните мрежи и установили, че и двете имат котки, носят едни и същи рокли без презрамки и колиета по шията. "Това бяха някои от близнашките прилики, кои открихме”, сподели Бушнел.

Двете отложиха първата си среща до 29 март, когато навършиха 36 години. За празника Бушнел отлетя с дъщеря си за Флорида. „Това е най-щастливият момент в живота ми...Последните 36 години от живота ми бяха откраднати от мен, а можех да ги изживея с близначката си “, призна тя.

По-рано беше съобщено, че бивши съученици от американския щат Индиана, няколко десетилетия по-късно, са разбрали, че са близнаци, разделени в детството. ДНК тест потвърди връзката им, пише БГНЕС.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК