Не допускайте тези грешки с телефона, пречат на връзката ви

Те могат да имат негативни последствия за отношенията ни

12.04.2021 | 14:58 Редактор: Жаклина Иванова
Не допускайте тези грешки с телефона, пречат на връзката ви

Живеем в модерен и динамичен свят. Любовните взаимоотношения сякаш също станаха динамични и "модерни“. Лъскави мобилни телефони заменят комуникацията ни на живо, крадат от незаменимото време с любимия човек, крадат от връзката ни. Има няколко  грешки с телефона, които пречат на любовта ни без дори да го осъзнаваме.

Когато единият партньор гледа нещо в телефона си и се усмихва, това почти винаги кара другия да се чувства неловко, особено ако гледащият не споделя какво предизвиква положителната му реакция. Не след дълго, изолираният партньор може да започне да ревнува, да е несигурен във връзката.

Вземане на телефона на излизане от стаята, влизане в банята, тоалетната. Този лош навик може да има няколко негативни последствия за връзката. Ревност, повишено напрежение от страна на единия партньор, липса на доверие, усещане, че нещо се крие.

Въпреки че живеем динамично, стремим се да сме отдадени еднакво на работата и любимите ни хора, понякога постоянното отговаряне на имейли в извънработно време, през отпуска, може да доведе до напрежение във взаимоотношенията.

Прочетете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК