Ето кой е питал за цвета на кожата на Арчи в кралското семейство

Бъкингамският дворец отрече да има нетолерантни към различните раси

06.04.2021 | 15:30 Редактор: Искра Ангелова
Ето кой е питал за цвета на кожата на Арчи в кралското семейство

След интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри бе засегната темата за расизма и дали той съществува в британското кралско семейство.
Поводът за това бе изявление на херцозите на Съсекс, че някой от роднините им в двореца е попитал какъв цвят ще има първородния им син Арчи.

Принц Уилям не се стърпя и при една от последните си официални изяви заяви, че членовете на кралското семейство не са расисти. Бъкингамският дворец също отрече там да има нетолерантни към различните раси.

Сега британският социалист и писател Колин Кембъл твърди, че дъщерята на Елизабет II, принцеса Ан, е била най-притеснена по този въпрос. Колин обаче побърза да посочи, че изявленията на наследницата на кралицата не са толкова категорични. Принцеса Ан по-скоро се опитваше да разбере дали Меган е подходяща за кралското семейство, коментира той.

"Нямаше притеснения относно цвета на кожата на Меган. Принцеса Ан се притесняваше, че ако в брака на Маркъл и Хари има деца, тогава ще възникнат огромни проблеми не заради цвета на кожата на детето, а поради неспособността на Меган да приеме традициите на кралското семейство. В края на краищата тя трябва да уважава институцията на властта, ако се омъжи за принц", каза Кембъл, цитиран от tialoto.bg.

Според писателя е възможно самата херцогиня да е провокирала слухове за расизъм в кралското семейство в отговор на тяхното безразличие към нейната личност.

"През месеците, в които бях бременна, имаше слухове, че детето ми няма да получи титла и дори ще бъде лишено от кралската гвардия. Не искаха той да стане принц. Говореше се само за това колко тъмна ще бъде кожата му, когато се роди", откровено призна Меган Маркъл в интервю за Опра Уинфри.

Тв водещата се опита да разбере кой от членовете на кралското семейство е заявил това на херцогинята на Съсекс. "Мисля, че ще ги нарани много. Хари ми предаде думите им. Това бяха разговорите на семейството му с него", отговори Меган Маркъл. А съпругът ѝ, колебаейки се, отбеляза, че му е неудобно да повдига тази тема.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
1 rate up comment rate down comment 0
Ения
преди 2 години
Стига с това чуждо бебе.Сякаш си нямаме проблеми. Сигнализирай за неуместен коментар
3
21 rate up comment rate down comment 1
Гала
преди 2 години
мисля,че всяка двойка си задава въпроси как ще изглежда очакваното бебе. Мегън е интригант как,меркантилна и завистлива ***.В интервюто й има 17 лъжи нагло представени.Всички черни са расисти повече от която й да е раса! Сигнализирай за неуместен коментар
2
26 rate up comment rate down comment 4
Габи
преди 2 години
Не виждам нищо лошо в това, че някой се е интересувал от цвета на кожата на бъдещ член на Кралството. Такъв интерес нрябваше да имат всички англичани. Да бъде доволна, че тя беше приета, но това не задоволи болните и амбиции. Сигнализирай за неуместен коментар
1
28 rate up comment rate down comment 2
Fani
преди 2 години
Жалка женичка,без морал, възпитание и обсолютна липса на класа! Няма двайка,чакаща бебе ,да не се пита как ще изглежда! Е второто й пожелаваме да прилича на мама Дория! Сигнализирай за неуместен коментар