Бавачката на принцовете Хари и Уилям била бременна от принц Чарлз?

Това убедило Даяна, че съпругът ѝ я иска мъртва, за да се ожени за любовницата си

05.04.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Бавачката на принцовете Хари и Уилям била бременна от принц Чарлз?

Миналата есен по-малкият брат на принцеса Даяна обвини BBC в нарушаване на етиката, записвайки скандално интервю с медията. Чарлз Спенсър каза, че журналистът Мартин Башир е фалшифицирал документи и е подхранвал вярванията на лейди Ди относно изневярата на принц Чарлз и масиран заговор срещу нея в кралското семейство.

Вътрешно разследване разкри, че Башир е показал на принцесата на Уелс изфабрикувани документи, твърдящи, че бавачката на Уилям и Хари, Тиги Леге-Бърк, е забременяла от Чарлз и се е отървала от бебето. Това убедило Даяна, че съпругът ѝ я иска мъртва, за да се ожени за любовницата си, предава tialoto.bg.

Според "Дейли Мейл" принцесата била толкова убедена в бременността на бавачката, че Робърт Фелоус, частният секретар на кралица Елизабет и зет на Даяна, започнал да разследва ситуацията. Отбелязва се, че на едно от партитата лейди Ди се приближила до Тиги и "изсъскала": "Толкова съжалявам за вашето бебе."

Служители на BBC заявиха, че Мартин Башир няма да коментира ситуацията, докато разследването не приключи. В началото на март британските правоохранителни органи обявиха, че няма да образуват наказателно дело по обвиненията на Чарлз Спенсър: "Неуместно е."

След излизането на резонансното интервю, кралица Елизабет помоли Даяна и Чарлз официално да разтрогнат брака (всъщност те се разделиха през 1992 г.). Една година след развода принцесата на Уелс загина при автомобилна катастрофа в Париж. Нейният близък приятел е сигурен, че Башир е замесен в трагедията.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
8 rate up comment rate down comment 2
Без думи
преди 3 години
Той не е обичал Даяна. Тя дори е искала да си посегне на живота. Той я държал , само да позира пред народа, че е семейно щастливо женен. Той много и изневерявал, но също съм чела , че той организира катастрофа в която тя да умре. Водят се легенди за нея. Истината е, че е била много добър човек и обичала мъжът си. Нека почива в мир. Добрите хора се помнят Сигнализирай за неуместен коментар
3
15 rate up comment rate down comment 9
Edelweiss
преди 3 години
каква е тази кретения??? даяна отлично знаеше с кого й изневерява чарлз още преди брака им. за тази, която винаги е обичал и заради която се отказа от трона. Сигнализирай за неуместен коментар
2
16 rate up comment rate down comment 1
Димитър
преди 3 години
Какви са тези измислени принцове Сигнализирай за неуместен коментар
1
40 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 3 години
Оставете жената да почива в мир. Спрете с глупостите вече. Сигнализирай за неуместен коментар