Двойка влезе в тунел под Босфора и излезе като тричленно семейство

Бях бременна, докато влязох в "Евразия”, когато си тръгнахме, нашето момче беше в скута ми, разказва майката

27.03.2021 | 17:15 Редактор: Десислава Атанасова
Двойка влезе в тунел под Босфора и излезе като тричленно семейство

Двойка, която влиза в тунела „Евразия” в Истанбул, свързващ двете страни на града, посрещна бебето си под Босфора и излезе от тунела като тричленно семейство.

Рядката случка се разиграла, когато родилните болки на учителката Седа Гирей започнали много рано сутринта. Тя и съпругът й Дениз първоначално решили да изчакат до часовете за посещение в болницата, но все пак тръгнали от дома си в квартал Картал, разположен в азиатската страна на града, около 8:00 часа сутринта, в сутрешния пик на трафика, когато болките на родилката се усилили.

Те влезли в битка с прословутия трафик на Истанбул, за да стигнат до частна болница в европейския квартал Бахчеливрей, където се намира лекарят на Гирей, пише БГНЕС, като цитира  в. "Сабах". 

Двойката потърсила помощ от полицаи по пътя, които освободиха движението и им помогнали да използват аварийни ленти. Когато обаче Гирей преминава през тунела "Евразия", родилните й болки се усилват и тя ражда момче.

"Когато разбрах, че съм на път да родя, седнах на предната седалка на колата и видях, че бебето идва. Мислех си, че жените са раждали така. Разбира се, имах известна болка и може би съм крещяла малко по-силно. Трябваше да направя необходимото, когато раждането предстои, тъй като беше опасно да се опитам да задържа бебето в утробата. Първо, главата излезе, а по-късно го държах и го поставих в скута си. За щастие момчето ми се роди много спокойно “, каза 37-годишната майка пред агенция Демирйорен.

"Бях бременна, докато влязох в тунел "Евразия". Когато си тръгнахме, нашето момче беше в скута ми, беше се родило”, разказва тя за преживяното.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години