Вижте как се държи всяка зодия, когато се чувства виновна

Овенът спира да те гледа в очите, а Ракът започва да ти прави "мили очи"

25.03.2021 | 23:46 Редактор: Здравко Черкезов
Вижте как се държи всяка зодия, когато се чувства виновна

Вината, в крайна сметка, е просто една емоция, естествено негативна. Когато сме щастливи ние обикновено се усмихваме, когато пък сме ядосани, по-скоро сме намръщени, но когато изпитваме вина и срам, всеки от нас реагира различно. Някои хора си гризат ноктите, други спират да се хранят, а трети стават супер мълчаливи. Всеки зодиакален знак изпитва вина и срам по свой собствен начин, а и страничните ефекти от вината се различават при 12-те знака.

Ето и повече по темата на Tialoto.bg:

Овен – избягва зрителен контакт

Хората от зодия Овен обикновено са брутално откровени. Те винаги казват каквото мислят, защото вярват, че хората заслужават да чуят истината. Въпреки че вярват в честността, това не означава, че понякога и те не изпитват вина – чувство, което предпочитат да запазят за себе си. Те вярват, че очите са прозорци към душата. Затова, когато един Овен изпитва вина, на него ще му е много трудно да ви гледа в очите. Изпитващият неудобство Овен ще избягва зрителен контакт на всяка цена.

Телец – губи апетита си

Чувството за вина истински стресира Телеца. Когато човек от тази зодия изпитва вина, той сякаш носи огромна тежест върху плещите си. Целият този стрес му носи цял куп други симптоми – безсъние, безпокойство, загуба на апетит, може да започне да си гризе ноктите, да трепери и т. н. – неща, които няма да изчезнат докато той не се справи с това чувство, не се покае и/или пък не се опита да изчисти вината си.

Близнаци – стават подозрително мълчаливи

Близнаците обикновено са много бъбриви и обичат да поддържат разговора в ход, независимо с кого говорят. Те са много активни и в чатовете в социалните мрежи. Ако обаче човек от тази зодия стане твърде мълчалив, то може би се чувства виновен за нещо и просто не му е до приказки и общуване като цяло. Категорично – ако личност от зодия Близнаци е твърде тиха, тя изпитва някакъв дискомфорт, срам и/или неудобство!

Рак – държи се прекалено мило и любезно

Когато Ракът е направил нещо, с което не се гордее, той изведнъж започва да се държи изключително мило към човека, към когото го измъчва вина. Той вътрешно се мрази за това, че е наранил другия човек и започва да компенсира чрез подмазване и/или грижовно поведение. Той ще изпълнява всички желания на този човек, дори ще жертва собствените си желания, докато не оправи цялата тази бъркотия и не изкупи греха си.

Лъв – губи увереност

Самоувереният Лъв се чувства невинен до доказване на противното. Той е твърде горд, трудно чувства вина и като цяло мрази да се извинява. Все пак, ако е сгрешил много и усеща този факт, той губи своята увереност. Виновният Лъв става прекалено сдържан, твърде скромен, доста умислен и леко нервен. Най-малките шумове го карат да подскача и като цяло не изглежда на себе си.

Дева – става затворена и потайна

Виновната Дева не иска да повярва, че е сгрешила. Хората от този знак са известни с това, че винаги гледат да помагат и да дават добри съвети на другите. Вината би развалила целият им този имидж на полезни хора. Начинът, по който те се справят с това чувство е доста странен. Вместо да се извинят, те се оставят вината да ги разяжда отвътре. Всеки, който познава Девата добре, усеща, че езикът на тялото ѝ се е променил напълно. Тя вече не е толкова отворена и честна, а е станала затворена и потайна.

Везни – губят равновесие

Везните са склонни да приемат и доброто, и лошото в живота. Този подход им носи баланс и ги държи фокусирани върху това, което наистина има значение за тях. Така че, когато изпитват някаква вина, те не позволяват това чувство да ги смаже или засегне твърде много. Те просто стават по-смирени и някак по-притеснени. Те все пак губят своето равновесие. В единия момент може да са разстроени, а в следващия – ядосани на себе си и/или на целия свят.

Скорпион – държи се отбранително

Хората от зодия Скорпион предпочитат да държат истинските си чувства скрити. Независимо дали изпитват гняв, негодувание или дори щастие, те са склонни да крият чувствата си, докато не са сигурни, че могат да се доверят и да ги споделят с отсрещната страна. Когато става въпрос за чувство за вина, те правят абсолютно същото. Ако знаят, че са направили нещо нередно, ще се опитат да скрият станалото, като се държат отбранително и заядливо.

Стрелец – лъжат и бягат надалеч

Стрелците винаги се опитват да бъдат добри и честни, особено към близките си хора. Въпреки това, ако се чувстват виновни за нещо, което са направили, тяхната откровена личност обикновено се изпарява. Изведнъж те започват да се държат потайно и дори са склонни да излъжат. Страничен ефект от тяхната вина е това, че стават нестабилни и са склонни да избягат някъде далеч, вместо да си признаят грешката и да се покаят пред човека, към когото имат грях.

Козирог – нападението е най-добрата защита

Тези хора обикновено си признават грешките и се гордеят с това, че имат тази силна психика и вродена мъдрост. Усещането, че е извършил нещо нередно, може да накара Козирога да се чувства ужасно, но той ще избере най-добрия и тактичен начин да си признае, че е сгрешил. Все пак, ако някой го предизвика и/или обвини, преди самият Козирог да е решил да се покае за вината си, той ще стане яростен и гневен и по-скоро ще започне да се държи нападателно, а не да се извинява. В такъв случай неговото мото е „нападението е най-добрата защита“.

Водолей – внезапно става темпераментен

Представителите на този знак умеят да крият чувството си на вина. В същото време те стават по-темпераментни и сякаш развълнувани от нещо. Вината ангажира ума им и води до тяхното по-странно поведение. Водолеите са известни с това, че умеят да контролират емоциите си, но когато знаят, че са сгрешили, те изпитват вътрешно безпокойство. Приличат на кълбо от нерви, което всеки момент може да се взриви.

Риби – стават мълчаливи и отдалечени

Рибите страдат от най-класическия признак на вина – безсъние. Те буквално не могат да заспят вечер от мисли за грешката си и това направо ги поглъща. Те стават по-неспокойни, мълчаливи и отдалечени. Рибите са известни с това, че са склонни да обвиняват себе си за чуждите грешки, така че е много възможно чувството за вина, което ги тревожи, всъщност да е измамно и другата страна всъщност да е по-виновната.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ani
преди 2 години
Пиша тази статия, за да благодаря на Dr.Sago за мощно заклинание. Казвам се Ани, аз съм от Сърбия, д-р Саго, който наскоро ми помогна да върна бивш любовник, който ме остави за друга жена без причина през последните 8 години. След като видях онлайн съобщение от Джена от САЩ за това как д-р Саго й помага да събере брака си, аз също реших да се обърна към него за помощ, защото нямах друг избор, освен да си върна любимия човек и щастието. За моя най-голяма изненада, любимият ми се върна у дома на к Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
eva@gmail.com
преди 2 години
Казвам се *** от ЛитваИскам бързо да кажа на света, че има наистина мощно и истинско заклинателно колело. Тук можете да се свържете с Dr.pellar. Наскоро той ми помогна да се събера с човека, който ме напусна. Когато се свързах с Dr.pellar. заклинанието на любовта към мен и съпругът ми, казвайки, че няма какво да прави отново, ме извика и започна да ме моли да се върна. сега се завръща с такава любов и грижа. днес се радвам да ви информирам, че този издател на заклинания има силата да възстанов ... Сигнализирай за неуместен коментар