Рита Ора спира с купоните и заличава част от татуировките си

Тя вече ще мисли повече за гласа си

18.03.2021 | 16:49 Редактор: Искра Ангелова
Рита Ора спира с купоните и заличава част от татуировките си

Рита Ора е една от младите изпълнителки, която се облича провокативно в клиповете си и често показва своите татуировки. След като рисунките по тялото ѝ станаха близо 30, тя е решила да се раздели с част от тях. Това става ясно от последното ѝ интервю пред The Sun.

Певицата е категорична, че ще се подложи на операция за заличаване на половината татуировки. Все пак, има една, която никога няма да махне – тази на врата, която заема важно място в сърцето ѝ.

Татусът, за който говори Ора, е думата "Zog", която означава птица. Тя си я изписала, защото майка ѝ я нарича "моя малка птица".

"Имам много татуировки и ми се иска да нямам половината от тях, както в крайна сметка решава всеки, който има татуировки", посочва Рита, която наскоро публикува снимки от гримьорната, на които се виждат голяма част от рисунките по кожата ѝ.

Междувременно, коментирайки своето тайно парти по време на пандемия, певицата посочва, че вече слага край на щурите купони и ще мисли повече за своя глас.

"Чувствам, че веднага щом навършиш 30, още на следващия ден всичко се променя. Започваш да се чувстваш така, сякаш имаш бръчки, сякаш ставите те болят...", казва тя пред изданието и уточнява, че отдавна вече не е купонджийката, която хората познават отпреди няколко години. Вместо да се чувства зле след танци цяла нощ и да не може да говори на другия ден, тя би искала да подобри певческите си възможности, оставайки у дома.

Що се отнася до глобата, която миналата година получи заради своя рожден ден, Рита Ора изтъква, че си е взела поука. Днес тя определя постъпката си като безотговорна и пояснява, че се е извинила и все още се чувства страшно неудобно, най-вече от всички лекари, които са на първа линия и се грижат за хората, информира tialoto.bg.

След като снима клипа към песента "Bang" в България, изпълнителката показа в своя канал в YouTube местата, които тя и екипът ѝ са избрали, както и неизлъчвани кадри от работата им по продукцията, заради която прекараха четири дни на наша територия. По-късно тя поясни, че носията, която носи във видеото, не е българска, а косовска.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК