Мишел Обама за интервюто на Меган и Хари: Надявам се да има прошка и любов

Интервюто провокира и отговор от говорителя на президента Джо Байдън

18.03.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Мишел Обама за интервюто на Меган и Хари: Надявам се да има прошка и любов

Повече от седмица след интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри реакциите на звездите продължават да излизат в социалните мрежи. През тези дни се разбра, че популярността на двойката рязко е спаднала във Великобритания, но пък все повече известни личности застават на страната на бившите херцози.

Колеги и приятели на Маркъл от Холивуд написаха дълги есета, в които твърдят, че актрисата е прекрасен и забавен човек, готов да помогне на всеки в нужда. Причината за тези думи беше започнатото разследване от страна на Бъкингамския дворец по обвинения в тормоз срещу съпругата на принц Хари. Бионсе и Серина Уилямс пък бяха големите имена от спортния и развлекателния свят, които публично се обявиха в подкрепа на Меган след интервюто ѝ.

Сега е ред и на още една чернокожа дама да изкаже своята позиция. Говорим за Мишел Обама, която коментира участието на Меган и Хари при Опра на 7 март. Обама споделя пред Access Hollywood, че в момента най-важното е всеки да намери сила в себе си да прости на другия, защото семейството е най-важното на света.

"Когато мисля през какво са преминали, се сещам за важността от здраво семейство и просто се моля да има прошка и любов, за да може всичко да се разреши след време. Защото няма нищо по-важно от семейството", коментира Мишел, цитирана от tialoto.bg.

Меган и Хари говориха в продължение на два часа за живота си в кралския двор и какво ги е подтикнало да го напуснат. Бившата херцогиня на Съсекс заяви, че преди да роди Арчи е имало разговори, в които част от кралското семейство са изразили притеснения относно колко тъмна ще бъде кожата му.

Освен това Меган разкри, че Кейт Мидълтън я е разплакала в седмицата преди сватбата. Това, което изненада феновете, беше фактът, че Маркъл и принц Хари всъщност са се оженили три дена преди голямата церемония, показвана по целия свят. Официалното събитие беше на 19 май 2018 година и беше наблюдавано от милиони зрители.

Меган каза, че не е имала правото да говори, когато е била част от кралското семейство и разкри своите проблеми с психичното си здраве и фактът, че дори е мислела за самоубийство. От Бъкингамския дворец излязоха с официална позиция само няколко дни след интервюто. "Цялото семейство е тъжно да научи за трудностите, през които Меган и Хари са преминали през тези години", пише кралица Елизабет II. Тя допълва, че темите, които са били зачекнати в интервюто са важни и ще бъдат разгледани от цялото семейство.

Кралицата заяви, че Меган, Хари и Арчи винаги ще останат част от кралското семейство. Само няколко дни по-късно принц Уилям беше хванат от репортери на първото си официално посещение след интервюто. Той беше попитан за расистките обвинения, хвърлени към фамилията му.

"В моето семейство няма расисти", категоричен беше херцогът и допълни, че все още не е говорил с брат си, но и това скоро ще се случи.

Освен Мишел Обама, интервюто провокира и отговор от говорителя на президента Джо Байдън. "Всеки, който говори открито за психичните си проблеми и своите лични трудности, е истински герой", се казва в съобщението.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК