От футболния терен в телевизията: Бекъм подписа с Disney

Футболистът ще участва в сериал, вдъхновен от неговата кариера

10.03.2021 | 06:00 Редактор: Радостина Димитрова
От футболния терен в телевизията: Бекъм подписа с Disney

Дейвид Бекъм ще смени попрището, като от футболния терен ще се насочи към телевизията.

Футболистът е подписал сделка с гиганта Disney за сериал, който ще се излъчва по платформата Disney+. Проектът е вдъхновен от кариерата на Бекъм, която включва забележителни резултати в най-добрите първенства по света. 45-годишният спортист ще бъде ментор на група деца от източен Лондон, които са израснали в подобни обстоятелства като него.

Смята се, че прослушванията за роли са започнали преди няколко дни, като зоната се намира само на 3 км от квартала, в който Дейвид е израснал преди да подпише с Манчестър Юнайтед на 17-годишна възраст. „Той получи оферта от Disney+ за заснемането на сериал и беше много впечатлен от идеята, защото тя показва собствения му живот. Освен това, той все още е отдаден на младите таланти в играта“, казва източник пред The Sun.

Той допълва, че от Disney са сметнали Дейвид за чудесен ментор на младите. „Той идва от бедно семейство и се превръща в един най-добрите и най-известните футболисти в света“. Според източника, Бекъм е искал да сподели страстта си към играта с младите и да ги научи да я обичат толкова, колкото и той самият. Смята се, че снимките на сериала са били спрени заради пандемията, но се очаква всичко да започне отново през лятото.

Четете цялата статия в Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК