Винаги ослепителна: Синди Крауфорд споделя няколко тайни за красота

Тя не се подлага на много строги диети, а по-скоро залага на балансирано хранене

07.03.2021 | 08:34 Редактор: Юлия Христова
Винаги ослепителна: Синди Крауфорд споделя няколко тайни за красота

Синди Крауфорд е икона.

Независимо дали сте от по-възрастните, милениум или представител на Z-поколението, много добре знаете коя е тя и как изглежда. Крауфорд е може би един от най-разпознаваемите модели на нашето време и изглежда почти по един и същи начин през всичките 40 години, в които е била в центъра на вниманието.

Но какво в кожата на Синди е толкова емблематично? Способността ѝ да остарява грациозно. На 55-годишна възраст звездата спокойно може да мине за по-голямата сестра на 19-годишната си дъщеря Кая Гербер и 21-годишния си син Пресли Гербер. Спокойно можем да кажем, че Синди изглежда също толкова младежки, колкото и в известната си реклама за Pepsi през 1992 година.

Разбира се, в помощ на Крауфорд в грижата за кожата и грима ѝ идват най-известните ръце в шоубизнеса – Кевин Аукойн, Соня Кашук и холивудският естетик Кристина Реду. Това означава, че звездата е добре осведомена как да се грижи за себе си и става такъв професионалист, че основава и разработва собствена линия за красота – Meaningful Beauty- заедно с д-р Жан Луи-Себах през 2005 година.

Когато говори пред Byrdie през 2020 година, Синди заявява, че грижата за кожата е като физическа тренировка. "Тренирате веднъж и всъщност не виждате голяма разлика. Но ако тренирате редовно в продължение на години, започвате да забелязвате нещо различно. Мисля, че с грижата за кожата е същото“, споделя тя. Допълва, че никога не е късно или рано да започнете с използването на козметични продукти, които да поддържат лицето ви сияйно.

Грижи се за тялото отвътре навън

Синди Крауфорд много добре знае, че външният вид зависи много от това как се грижите за вътрешността си. Затова тя не се подлага на много строги диети, а по-скоро залага на балансирано хранене, което включва плодове, зеленчуци и фибри. Според нея, е много важно да спим достатъчно и да пием редовно вода, за да поддържаме организма си сит и отпочинал.

Цялата статия четете на Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК