Рок певица: Мерилин Менсън има стая за изнасилване

Думите ѝ са най-вече в подкрепа на бившата годеница на изпълнителя – Ивън

07.02.2021 | 10:00 Редактор: Искра Ангелова
Рок певица: Мерилин Менсън има стая за изнасилване

Рок певицата Фийби Бриджърс подкрепи актрисата Ивън Рейчъл Уудс в обвиненията ѝ в сексуално насилие срещу Мерилин Менсън, като заяви, че тя е виждала "стая за изнасилване" в дома му.

"Бях в дома на Мерилин Менсън с приятели, когато бях тийнейджърка. Бях му голям фен. Той ми спомена за стая в дома му, която нарече "стая за изнасилване". Помислих си, че е черен хумор, но спрях да му бъда почитател след това. Заставам зад всички, които излязоха на открито и споделиха какво им е причинил“, написа в Twitter звездата.

Думите ѝ са най-вече в подкрепа на бившата годеница на Мерилин – Ивън, която публично заяви, че той е я е отглеждал и малтретирал сексуално. След нея още няколко жени намекнаха, че рокаджията обичал насилствен секс. Единствено бившата му съпруга Дита фин Тийз го защити с думите, че той никога не ѝ е посягал, информира tialoto.bg.

Самият Менсън написа в социалните мрежи, че обвиненията и клеветите са ужасяващи и напълно неверни и че партньорките му винаги са давали съгласието си за всичко интимно, което се е случвало между тях.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК