Крах за Менсън: Обвиниха го в изнасилване и остана без звукозаписна компания

Отвратително изкривяване на действителността, отвърна певецът

02.02.2021 | 12:20 Редактор: Юлия Христова
Крах за Менсън: Обвиниха го в изнасилване и остана без звукозаписна компания

Рок певецът Мерилин Менсън остана без звукозаписна компания, след като няколко жени, сред които актрисата Еван Рейчъл Ууд, го обвиниха в тормоз и изнасилване, съобщават световните агенции. Менсън отрече отправените му обвинения, наричайки ги "отвратително изкривяване на действителността“.

"Интимните ми отношения винаги са били изцяло съгласувани с партньорките ми. Това е истината, без значение как и защо някои сега избират да изопачат миналото", написа музикантът в профила си в Instagram.

Еван Рейчъл Ууд, която е сред звездите на поредицата "Западен свят" на HBO, често е споменавала през последните години, че е била подложена на тормоз в своя връзка, без да назовава името на човека. В понеделник актрисата разкри в Instagram, че това е Мерилин Менсън.

"Името на моя насилник е Брайън Уорнър, познат на света като Мерилин Менсън. Той започна да ме манипулира, когато бях тийнейджърка и в продължение на години ме подлагаше на ужасен тормоз", написа 33-годишната Ууд.

След като актрисата и още няколко жени отправиха обвинения срещу 52-годишния Мерилин Менсън, от звукозаписната компания на музиканта "Лома Виста" оповестиха, че повече няма да работят с него, предаде БНР. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК