С какво се занимават порасналите деца на звездите?

Някои поеха по стъпките на мама и татко, а други намериха съвсем различно поприще

24.01.2021 | 10:13 Редактор: Ралица Братанова
С какво се занимават порасналите деца на звездите?

Децата на известните личности живеят един мечтан от връстниците им живот. Големите къщи с басейни и множество играчки, приятелства с други известни личности, ваканции в далечни страни и посещения на увеселителни паркове, които някои от нас са виждали само на картинка.

Славата на мама и татко лесно се пренася и към малчуганите, ако родителите го позволят. Има някои звезди, които пазят личното пространство на децата си и рядко споделят техни снимки. С това те целят да им осигурят детството, което заслужават и да ги спасят от постоянното преследване на папараците. Има и други, които обаче решават да покажат на феновете си всеки един момент от детството на наследниците си и по този начин превръщат децата си в звезди още преди първата им дума.
 

Постепенно животът в центъра на славата се отразява на малчуганите, като те започват да свикват с постоянното внимание и дори да печелят пари от него. Някои от децата тръгват по стъпките на мама и татко, а други решават да се занимават с нещо съвсем различно. Какъвто и път да поемат, доста често той се превръща в успешен.
 
Ето някои от порасналите звездни деца и какво правят в момента:

Кая и Пресли Гербер

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са едно от най-разпознаваемите семейства в света на модата. Двамата успяха да преборят трудностите на славата и да останат заедно, като в същото време отгледаха сина си Пресли и дъщеря си Кая далеч от светлината на прожекторите. Вече пораснали, двамата се занимават с мода, като могат да се похвалят с участието си в дефилета на известни модни марки.
 
Преди година Пресли предизвика притеснение у родителите и феновете си, когато се появи с татуировка на лицето си. Той беше изписал думата "Неразбран“ точно под дясното си око. 20-годишният младеж призна пред последователите си, че е направил татуировката, защото се чувства неразбран от околните. Само няколко дни по-късно той сподели клип, в който стреля с пистолет.

"Невинният аз преди да си направя татуировката. Вие нищо не знаете. Време е да се събудите“, пише синът на Крауфорд и Гербер.
 
От другата страна пък е сестра му Кая, която досега успява да се предпази от скандали. Преди началото на пандемията тя беше затрупана с професионални ангажименти, появявайки се на кориците на различни модни списания. В началото на 2021 г. пък Кая и Коул Спраус участваха в реклама на Coach, където представят най-модерните чанти за сезона.
 
Бруклин, Ромео и Круз Бекъм

Имена, които със сигурност сте чували поне няколко пъти. Синовете на Виктория и Дейвид Бекъм израснаха в светлината на прожекторите, благодарение на бляскавите кариери на мама и татко. Бруклин се роди първи, когато Дейвид беше футболист в Манчестър Юнайтед, а съпругата му все още се радваше на славата си като певица в Spice Girls. Първородният син на двойката често присъстваше на мачовете на Олд Трафорд, като много от феновете сметнаха, че той ще се запали по футбола.
 
Е, не стана точно така. Вместо това Бруклин реши да се занимава с фотография. Благодарение на връзките на Виктория в модния бранш, синът ѝ получи няколко добри ангажимента, снимайки за Vogue, GQ и Burberry. След множество провалени връзки, в момента Бруклин е сгоден за Никола Пелтц, с която се очаква да се оженят тази година, ако всичко се нормализира.
 
Още за порасналите деца на световноизвестни лица ще откриете в материала на Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК