Справя ли се Кейт Мидълтън с истериите на децата си

Напоследък херцозите на Кеймбридж много често коментират какви родители са

07.12.2020 | 13:13 Редактор: Искра Ангелова
Справя ли се Кейт Мидълтън с истериите на децата си

Напоследък херцозите на Кеймбридж много често коментират какви родители са, как възпитават децата си и дали налагат наказания.

В едно от най-новите участия на 38-годишната Кейт Мидълтън стана ясно защо тя се интересува особено много от децата в най-ранна възраст. Тя провежда мащабно проучване, в което се опитва да установи влиянието на първите години от живота върху съдбата на човек в бъдеще. Този път херцогинята на Кеймбридж отговори на въпросите, зададени в Instagram.

Един от участниците в проучването попита: "Как да се справим с истерията на децата у дома". А Кейт призна във видео съобщение, че е изключително трудно. Тя се пошегува, че самата тя би искала да се "консултира с експерти по този въпрос".

Последователите също попитаха: "Защо точно периодът на ранното детство предизвика такъв интерес у вас?", на което Мидълтън отговори: "Всъщност често ми задават този въпрос. Мисля, че хората предполагат, че съм се заинтересувал от това, защото аз самата съм родител. Но тук спектърът е много по-широк. Тук става въпрос не само да имаме здрави и щастливи деца, но и да имаме предвид това, че те ще станат част от бъдещото общество."

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК