Новогодишните обещания, които почти никога не спазваме

Да отслабнем, да тренираме, да спестим пари...

01.01.2021 | 07:00 Редактор: Тодор Петров
Новогодишните обещания, които почти никога не спазваме

С настъпването на новата няма как да не се запитаме какво не сме успели да постигнем, какво сме искали, а не сме получили, какво в себе си и в живота си не сме променили. 

Това е моментът от годината, в който си обещаваме през следващата най-после да направим всички онези неща, които не сме успели през изминалите години. Обещаваме пред себе си, пред близките си, споделяме желанията и целите си, но понякога се случва така, че отново не правим онова, което знаем, че трябва или онова, което искаме.

Кои са новогодишните обещания, които си даваме и все не изпълняваме?

Да се наспиваме повече

Представете си как се събуждате всяка сутрин с алармата и едва отваряте очи. Вечно сте недоспали от работни и лични ангажименти и все си повтаряте, че от Нова година вече наистина ще си наложите да си лягате по-рано. Това надали ще се случи наистина.

Да отслабнем

Това е едно от най-честите обещания, които може би почти всеки си дава за Нова година и не изпълнява. Хранителните изкушения са толкова много, вечерите с любимия човек вкъщи са изпълнени с похапване на лакомства, а диетите ви се струват все по-неизпълними с времето. Все отлагате и отлагате, докато не дойде следващата година.

Да спестим повече пари

Спестяването на пари не е най-прекрасното обещание, което можете да си дадете. Всъщност е доста тривиално, но пък парите са необходимост, няма как да се отрече. Ако все не сте успявали да го направите, надеждата, че ще успеете през новата година не ви напуска.

Да започнем да тренираме

Не само отслабването е едно от най-често неизпълняваните обещания. Спортуването и тренировките също. За тях се иска постоянство, воля и много мотивация. Повечето хора се отказват лесно и все чакат Нова година, за да си спомнят това свое неизпълнено обещание.

Четете цялата статия в Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК