fallback

Ванеса Брайънт обвинява майка си във финансово изнудване

"Тя беше баба, която беше издържана от мен и от зетя си", сподели съпругата на Коби

22.12.2020 | 18:30 Автор: Искра Ангелова

Ванеса Брайънт обвинява майка си, че се опитва да изнудва семейството за финансова издръжка след преждевременната смърт на Коби Брайънт.

Според съдебните документи, подадени във вторник в Калифорния, 68-годишната София Лейн съди дъщеря си Ванеса за финансова подкрепа, като твърди, че е работила неплатено като "дългогодишен личен асистент и бавачка" за семейство Брайънт. Лейн добавя, че преди смъртта си на 26 януари 2020 година, 41-годишният Коби е обещал да се грижи за свекърва си до края на живота ѝ.

"За съжаление, обещанията на Коби не видяха бял свят, тъй като той вече е починал, а Ванеса Брайънт предприе всяка възможна стъпка, за да отмени думите на съпруга си", се казва в подадения иск. В официално съобщение до списание People, Ванеса, която загуби и 13-годишната си дъщеря Джиана в катастрофата с хеликоптер, убила съпруга ѝ и още седем души, заяви, че майка ѝ се опитва да намери начин, по който финансово да изнудва семейството и да се възползва от трудната ситуация, в която то се намира.

"Издържала съм я в продължение на 20 години и тя никога не е била личен асистент нито на мен, нито на Коби, нито пък е била бавачка", казва Ванеса. Тя добавя, че винаги тя е отглеждала четирите си дъщери – Джиана, Наталия (17), Бианка (4) и Капри (18 месеца). Съпругата на Коби казва, че през последните две десетилетия София е живяла в близост до семейството, като всичките разходи са се поемали от дъщеря ѝ. "Тя твърдеше, че няма никакви пари и не може да си купи дом след развода."

Ванеса споделя, че заедно с Коби са решили да не приемат София в дома си, а да ѝ осигурят жилище в същия квартал, за да бъде близо до тях. По този начин тя е имала възможност да се среща с внучките си и да ги гледа от време на време, но никога не е работила като бавачка. "Тя беше баба, която беше издържана от мен и от зетя си". Според нея, майка ѝ иска да я таксува по 96 долара на час, твърдейки, че е работила 12 часа на ден в продължение на 18 години като бавачка на четирите момичета.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback