fallback

Хари и Меган избират българска козметика за сина си Арчи

Те предпочитат продукти от фирмата на Силвия Павлова и мъжа ѝ

08.12.2020 | 21:53 Автор: Ивет Арабова

Бившите херцози Хари и Меган, които се отказаха от титлите си, са фенове на българска козметика. Те ползват родни кремчета, за да поддържат здрава кожата на наследника си Арчи. Това става ясно от книгата "Арчи - Baby Sussex", написана от кралския кореспондент Робърт Джобсън, в която се разказват подробности за първата година на момчето. 

Да работиш хобито си е един от най-големите успехи за собственичката на българска съвременна компания, която за първи път в историята е удостоена с покана за участие в книга за кралското семейство. Силвия Павлова и мъжът ѝ произвеждат натурална българска козметика, която заема специално място в живота на херцозите на Съсекс.

"За тази книга е събран изследователски екип от доста хора, които да подложат на тест всяка избрана марка.Ние сме една от марките, които преминаха всички тестове", сподели Силвия.

Според Силвия най-важното нещо сме ние хората, нашето здраве и съответно качеството на продукта, особено във времена на такава пандемия.

"Решихме да направим една алтернатива за хората, които четат етикети и искат да ползват натурални продукти, и то истински. Заложихме на това да използваме само съставки, които са с хранителен клас сертификати, само органично производство. Фабриката беше направена по доста иновативен модел", обясни Силвия Павлова.

Тя смята, че невъзможни неща няма, а важна част по пътя към успеха е да бъдем истински и честни помежду си - така винаги ще бъдем оценени.

Вижте повече в репортажа на Владимира Илиева.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback