Джордж Клуни: Нямах намерение да се женя, Амал промени живота ми

Той разкри, че двамата не мислили за деца и не очаквали да имат близнаци

01.12.2020 | 22:42 Редактор: Ивет Арабова
Джордж Клуни: Нямах намерение да се женя, Амал промени живота ми

Носителят на две награди "Оскар“ Джордж Клуни разкри, че никога не е имал намерение да се жени. Той и съпругата му Амал, с която си казаха "да“ през 2014 г. малко повече от година след началото на връзката им, първоначално не са планирали сватба и деца.

"Никога не сме говорили за брак, когато излизахме. Попитах я съвсем неочаквано и на нея ѝ отне много време да каже "да“. Бях на колене около 20 минути и накрая казах: "Виж, бедрото ми не издържа повече.", сподели той пред CBS Sunday Morning.

Освен това двамата никога не са мислели за наследници и съвсем не са очаквали близнаци, предава "Монитор".

"Отидохме на лекар за ултразвук. И те ни поднесоха новината: "Имате момченце! ", а аз си казах : "Момче, фантастично!" След което те продължиха: "И още едно до него“. Бях готов за едно, вече бях на възраст и изведнъж – две... По принцип е трудно да ме накараш да млъкна, но тогава просто стоях там около 10 минути, втренчен в листа хартия и си мислех: "Какво? Две ли?", разказа Клуни.

Сега обаче холивудският актьор не може да бъде по-благодарен, че е съпруг и баща на две деца "Невероятно е", смята той.

"Няма съмнение, че Амал промени целия ми живот. Това беше първият път, когато всичко, което тя правеше и всичко около нея, беше много по-важно от всичко, свързано с мен.", каза още той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 5 месеца
Прекрасни и двамата!Живи и здрави ! Сигнализирай за неуместен коментар