Джордж и Амал Клуни "тероризирали" комшиите си с мащабен ремонт

Съседите на актьора се оплакват от постоянен шум и голям брой камиони

05.09.2020 | 07:37 Редактор: Ивет Арабова
Джордж и Амал Клуни

Известният холивудски актьор и двукратен носител на “Оскар“ Джордж Клуни и съпругата му Амал решиха да направят ремонт и тероризират съседите си. Двойката иска да направи мащабен ремонт на своя парцел в "Студио Сити“ в Лос Анджелис, съобщава в. „Сън“.

Ремонтът продължава повече от година и, както казват строителите, няма да бъде завършен през следващите шест месеца. Съседите на актьора се оплакват от постоянен шум и голям брой камиони, които започват да работят рано сутринта. Местните жители отбелязват, че в началото на строителството ситуацията е била много по-страшна. Тогава бетонобъркачки пристигали на територията на бъдещата къща и ги побърквали с шума си. Техниката заема почти цялата улица и не оставя свободни места за паркиране дори в близост до съседни къщи.

Ремонтът се извършва до имението, където актьорът живее със съпругата си и децата им. В резултат на това в имота ще се появи втора вила, комплекс за игри, плувен басейн и частен фуникульор. Клуни вече е подал документи за одобрение и регистрация на строежа. Общо строителството ще струва над един милион долара, предава БГНЕС.

През април 2020 г. Джордж Клуни започна ремонт на имението си във Великобритания. Тогава той се бори за правото да построи тоалетна в градината си. Не му е било позволено да направи това, тъй като сградата може да повреди корените на дърветата, защитени от закона. Конфликтът обаче беше разрешен, когато актьорът се съгласи да построи тоалетна другаде.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК