Кейт искала да направи големи промени, когато с Уилям дойдат на власт

Мидълтън вероятно е притеснена, че няма да има толкова време за семейството си

21.11.2020 | 11:03 Редактор: Ивет Арабова
Кейт искала да направи големи промени, когато с Уилям дойдат на власт

Кейт Мидълтън планирала да промени много старомодни кралски правила, когато стане кралица-консорт. Нейният съпруг - принц Уилям, е втори  поред в линията за наследяване на британския трон след баща си - принц Чарлз. Кейт искала да направи големи промени, когато с Уилям дойдат на власт.

"Кейт процъфтя и се превърна в чакаща кралица пред очите на всички. Кралското семейство не може да е по-доволно. Кейт може да промени някои от остарелите кралски правила, когато стане кралица-консорт и тя иска да се среща с повече хора от обществото, докато извършва кралските си задължения. Тя също е много активна в социалните мрежи и се чувства комфортно, когато прави ТВ интервюта и виртуални чатове. Тя смята да продължи с това и в бъдеще", коментира източник на "Us Weekly".

Мидълтън вероятно е притеснена, че когато поеме властта, няма да има толкова време за семейството си, информира Teenproblem.net.

"Семейството значи всичко за Кейт, и едно от най-големите ѝ притеснения за бъдещето, е, че тя няма да бъде до Джордж, Шарлот и Луи", каза преди време източник на изданието.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК