Кейт: Още не съм простила на Уилям за подарък от началото на връзката ни

Принцът купил на бъдещата си съпруга бинокъл

01.08.2020 | 09:09 Редактор: Ивет Арабова
Кейт: Още не съм простила на Уилям за подарък от началото на връзката ни

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се запознали, докато били студенти в университет в Шотландия. Сега Уилям признава, че Кейт все още не му е простила за подарък, който е получила от него в началото на връзката им.

"Наистина взех на съпругата си бинокъл веднъж. Тя никога няма да ми позволи да забравя това. Беше в началото, когато я ухажвах. Опаковах го. Беше наистина хубав", споделя той пред "BBC Radio 5Live".

Принцът казал на Кейт, че бинокълът е чудесен и с него може да вижда далеч, а тя го гледала и отвърнала: "Това е бинокъл, какво става?". "Не мина добре. Честно не знам защо ѝ купих това", обяснява той.

Принцът сподели още, че от Кенсингтън не му позволяват да поства често в официалния Twitter акаунт на него и Кейт, предава Teenproblem.net.

"Те нарочно ме държат далеч от това. Опитах няколко пъти, когато "Ливърпул" направи този чудесен полуфинал с "Барселона" в Шампионска лига, просто го постнах. Това беше страхотен мач, бях буквално зашеметен от него. Беше един от най-добрите футболни мачове, които съм гледал, и излязох извън контрол, казах си: "Напиши в Twitter това!", разказва той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК