Меган Маркъл: Казаха ми, че съм най-мразеният човек за 2019 г.

"Всички знаем какво означава да ти разбият сърцето", заяви тя

18.10.2020 | 09:40 Редактор: Искра Ангелова
Меган Маркъл: Казаха ми, че съм най-мразеният човек за 2019 г.

Меган Маркъл говори открито за тормоза, на който беше подложена през последната година. 

Херцогинята на Кеймбридж и принц Хари участваха в подкаста "Teenager Therapy" по случай Световния ден на психичното здраве. Двамата говориха за преживяванията си в Лос Анджелис, за живота с малкия Арчи и за това как са се справили с критиките след напускането на кралския двор. 

По време на разговора Меган призна, че интернетът е страхотно място, където всеки може да се свърже с другия, но в същото време има много неща, които са лъжливи и нараняват хората. Тя  си спомни за времето, когато си е взела почивка от кралските задължения, за да се грижи за сина си Арчи. 

"Казаха ми, че съм най-мразеният човек за 2019 година", казва Маркъл. Тя добавя, че критиките са продължили, дори когато тя не е правила нищо друго, освен да се грижи за бебето. Херцогинята споделя, че подобен вид тормоз е почти непреодолим, защото материалите и критиките са толкова добре направени, че много хора започват да им вярват и да се присъединяват към тях. Според нея, всичко това влияе на психичното здраве, независимо дали си млад или стар.

"Всички знаем какво означава да ти разбият сърцето. Всички знаем какво е чувството да си изолиран или отхвърлен". Що се отнася до Хари, той се опитва да забравя бързо за негативните изживявания и да се дистанцира от тях. 

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК