Влогът "Ето как" разкрива как чакрите ни помагат да бъдем щастливи в любовта

Новият епизод от поредицата на Az-jenata.bg може да гледате на 21 октомври от 15:30 часа 

16.10.2020 | 10:53 Редактор: Ивет Арабова
Влогът

Влог поредицата на водещия сайт Az-jenata.bg продължава да дава ценни съвети на дамите. На 21 октомври от 15:30 часа ще се проведе четвъртият епизод на влога "Ето как“, който ще разкрие как чакрите помагат да бъдем щастливи в любовта. 

Чакрите са онези центрове в нас, в които се осъществява връзката между енергията в околната среда и тялото. Когато се опитваме да балансираме тези чакри чрез асани и дихателни техники, помагаме на тялото да изчисти енергията си. Във влога "Ето как“ йога инструкторът Венета Евтимова ще покаже как да активираме  енергийни центрове, които отговарят за любовта – как да я привличаме, как да хармонизираме отношенията си и как да подобрим сексуалността си.

И този път Венета ще отдели време за карти Таро, с помощта на които ще отговори на въпроси на зрителките на влога. След края всички, задали въпрос или оставили коментар под видеото, ще участват в томбола за голямата награда – естетична процедура. 

Не пропускайте влога "Ето как" на Az-jenata.bg, на 21 октомври, от 15:30 часа, на сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК