"Форбс" обвини сестрата на Ким Кардашиян в данъчни престъпления

Състоянието на Дженър всъщност е много по-малко от това, което тя твърди

01.06.2020 | 22:02 Редактор: Искра Ангелова

Кланът Кардашян-Дженър успя да завихри скандал дори и в бизнес средите. Според списание „Forbes“, Кайли Дженър е лъгала медиите за печалбите си в продължение на няколко години. Изданието, което обяви риалити звездата за най-младия милиардер в света, взима думите си назад и смята, че тя въобще не трябва да попада в тази категория.

Състоянието на Дженър всъщност е много по-малко от това, което тя твърди и се е стопило още повече заради пандемията от коронавируса, която сериозно навреди на козметичния бизнес, с който тя се занимава. Компанията на 22-годишната звезда има доста по-малко влияние на пазара и въобще не е толкова мощна, колкото Кайли я представя.

След като разглеждат документи, предоставени от компанията Coty, която държи 51% от „Kylie Cosmetics“, от списание "Forbes" са сигурни, че Дженър и семейството й умишлено са подвеждали медиите и феновете си за парите, които печелят от козметични продукти. В материала се твърди, че Кайли дори е показвала фалшиви данъчни декларации. 

От изданието допълват, че печалбата на "Kylie Cosmetics" се различава в документите предоставени от Кайли и в тези, дадени от компанията Coty. В края на материала се твърди, че Дженър всъщност има "по-малко от 900 млн. долара в банката". Голяма част от тази печалба идва от продажбата на компанията, която ѝ е донесла близо 340 млн. долара. 

Вижте цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК