Бразилци успяха да заснемат НЛО (+Видео)

Редица видеа се появяват в социалните мрежи, някои са изтрити

18.05.2020 | 23:48 Редактор: Наталия Тотева

Жители на град Маже в Бразилия твърдят, че са станали свидетели на необичайно явление преди дни. А именно - мистериозни светлини в нощното небе. Светлините изглеждат различно във видеата, публикувани в социални мрежи като Reddit, Twitter и YouTube.

В едно от тях те са просто неподвижни, а в друго се местят бързо. Трето видео намеква, че НЛО-то се е разбило край Маже.

След като клипове на жълти, сини и червени светлини в триъгълна формация започнаха да се споделят в мрежите, Маже става трендинг в Twitter. Но по-голяма истерия сред любителите на НЛО предизвика факта, че някои от публикациите за извънземни започнаха да изчезват от онлайн пространството.

Хаштагът в Twitter #MageUFO бе пълен с постове относно странното събитие, но изведнъж той е неактивен. Постовете в Reddit относно НЛО-то в Бразилия също бяха изтрити. Потребителите бързо обвиниха двете социални мрежи в цензура.

От Reddit обясниха, че ако постът "е глупав или е измислица", модераторите на сайта го изтриват. Но видеата бяха качени в подразделението на Reddit за НЛО. Така изтриването им разгневи хората, информира dnes.bg.

Никой не съобщава за странните летящи обекти на властите. В Reddit пък се появиха твърденията, че се е чула експлозия, стрелба, а военните са арестували всеки, който се опитвал да се приближи до мястото, където НЛО-то предполагаемо се е разбило. От ВВС съобщават, че не е засекли нищо в небето.

Снимка: Pixabay.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК