fallback

Иконом на принцеса Даяна: Хари се ожени за Меган, защото прилича на майка му

Разликата между двете е, че Маркъл била популярна и преди да бъде в кралската фамилия

14.05.2020 | 11:20 Автор: Ивет Арабова

Принц Хари се оженил за Меган Маркъл, защото тя му напомняла за принцеса Даяна, казва бившият иконом на Даяна Пол Бурел. Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си задължения през януари, а няколко месеца преди това, принцът изпратил писмо до "Daily Mail" и "Mail on Sunday", в което казва, че иска те да спрат да хулят Меган, за да не завърши тя като майка му - принцеса Даяна, пишат от американското издание на "Cosmopolitan".

Пол Бурел смята, че Хари може да се е влюбил в Маркъл, защото нейният характер бил подобен на този на Даяна.

"Хари се впусна и се ожени за Меган, защото тя е като Даяна. И двете са жени, които защитават това, в което вярват, и не се влияят лесно от другите", казал е икономът в интервю за списание "Closer". Все пак, Бурел не смята, че Меган и Даяна щяха да станат приятелки, пише Teenproblem.net.

"Представям си, че щеше да е така - две силни, независими жени с различни възгледи за нещата - щеше да е битка между вижданията на Меган и вижданията на Даяна", коментира той.

Той уточнява, че има разлики между двете - Маркъл е била популярна, още преди да се омъжи за Хари и за нея вече се е пишело в медиите, докато Даяна е била "млада и наивна".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback