Спешна помощ при любов от пръв поглед - нов хит в социалните мрежи

Снимки с рози в кутии, поставени на различни места в столицата, привлякоха интереса на интернет потребителите

12.05.2020 | 19:45 Редактор: Ралица Братанова

Спешна помощ при любов от пръв поглед. Снимки с рози в кутии, поставени на различни места в столицата, привлякоха интереса на интернет потребителите

"Счупи стъклото при любов от пръв поглед!" - снимка на кутия с този надпис, от която влюбен в нужда може веднага да си набави роза, придоби популярност в социалните мрежи. 

Срещаме се с Александър, който е авторът на вечните рози в стъкленици. Въпреки че за снимките с поставени кутии се използва и помощта на фотошоп, вечните рози съществуват. Александър и екипът му публикуват илюстрациите с цел популяризиране на своето изкуство.

"Това е естествена вечна роза, която запазва вида си около 3 години, прави се по специална технология - балсамира се", споделя Александър.

Инициативата е реалност и вече няколко пъти изработени рози от екипа достигат до непознати. А именно техните естествени цветя радват получателите неочаквано дълго време. 

Къде ще е следващата кутия – ние не знаем, но пръв ще я намери този, който има нужда от помощ в любовта, подсказва Александър и вярва, че въпреки ограниченията любовта съществува и хората ще я намерят, стига да търсят.

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК