Олга Куриленко: Вече съм много по-добре, температурата си отиде!

Звездата бе сред първите известни, която обяви, че има Ковид-19

21.03.2020 | 12:30 Редактор: Ивет Арабова
Олга Куриленко: Вече съм много по-добре, температурата си отиде!

Олга Куриленко бе сред първите звезди, признала, че е заразена с коронавирус. Подобно на Том Ханкс и момичето на Джеймс Бонд реши да разкаже на феновете си как се чувства по време на болестта.

Диагнозата ѝ бе поставена, след като актрисата се почувствала зле и това продължило повече от седмица. Сега тя се намира под карантина и общува със света единствено чрез социалните медии. Именно там Олга разказва как преминава нейното лечение, предава Tialoto.bg.

"Приятели, сега съм много по-добре. Температурата си отиде – написа звездата на страницата си в Instagram. – Намирам се в Лондон. Как разбрах, че имам коронавирус? Направиха ми тест в болницата и се оказа положителен. Как преминава лечението? НИКАК! Казаха ми само да пия парацетамол за високата температура и болките в тялото и аз това правя. За да поддържам имунитета пия следните витамини: Витамин С, Е, Д, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Внимание! Тези витамини не лекуват коронавирус!!! Те само помагат на имунната система да се бори с вируса и инфекцията. На всички болни, бързо оздравяване!“, написа Куриленко.

Със заразата от коронавирус се борят още звезди, сред които Том Ханкс и съпругата му Рита. Идрис Елба също е сред заразените, но е асимптоматичен. Кейти Пери и Орландо Блум са в изолация един от друг, защото Блум е под карантина след завръщането си от Европа от снимки. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК