Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете

Певицата разкри това новата си песен "Never Worn White"

05.03.2020 | 16:30 Редактор: Искра Ангелова
Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете

Кейти Пери е бременна, разкри самата певица в музикалното видео за новата си песен "Never Worn White". Бебето е първо за нея от връзката ѝ с годеника ѝ 43-годишния Орландо Блум. Звездата от "Властелинът на пръстените" вече е баща на 9-годишния си син Флин от брака му с модела Миранда Кер.

В издайното видео, Пери споделя за страховете си от обвързване и същевременно за щастието да е с друг човек.

След премиерата на видеото в Instagram и в YouTube, Пери потвърди бременността си, казвайки, че това е "вероятно най-дългата тайна", която "някога е трябвало да пази", информира tialoto.bg.

Звездата отбеляза, че бебето ще се появи през лятото, но не уточни точно кога. "Има много радостни поводи това лято, не само раждането буквално, но и образно ще се появи нещо, което и вие чакате", каза певицата, имайки предвид предстоящия си албум.

Пери сподели, че с Блум са "развълнувани и щастливи", отбелязва "People".

На страницата си в Instagram 35-годишната певица написа, че кани всички на премиерата на "Never Worn White". Във видеото към песента Кейти на места държи корема си с две ръце, което накара и феновете ѝ да спекулират с новината, че очаква бебе.

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха на Свети Валентин през 2019 г. За сватба все още не говорят, но близък до тях споделя, че те може би мислят за "малка и интимна" сватба.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК