Орландо Блум и Кейти Пери отложиха сватбата си

Двамата нямат време да планират всичко за големия ден

07.12.2019 | 10:20 Редактор: Ивет Арабова
Орландо Блум и Кейти Пери отложиха сватбата си

Кейти Пери и Орландо Блум са отложили сватбата си. Твърдеше се, че двамата трябва да сключат брак в края на тази година. Но сега звездите решили, че е най-добре сватбата да се състои в първите месеци на 2020 г., за да може да е перфектна. Те са много заети с кариерите си и искат да имат време да планират всичко за големия ден, информира Teenproblem.net.

"Те искаха да се оженят бързо, но правенето на планове и захващането с всичко беше трудно за тях. Сватбата първо трябваше да е през септември, после - през декември, а сега е отложена за началото на следващата година. Те трябваше да променят някои неща, защото Кейти има грандиозни идеи за това как иска да се направят нещата и къде да се проведе сватбата", обяснил е източник на "E! News".

Двойката планирала да направи 2 сватби. Но певицата и актьорът все още не са изпратили официални покани, тъй като списъкът с гостите не е напълно готов.

"Те са обмислили списъка с гостите и много от детайлите. Надяват се, че ще финализират нещата скоро, защото са много развълнувани, че ще се омъжват", допълва източникът.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК