Бащата на Меган Маркъл иска да свидетелства срещу нея в съда

Това се случва след няколкократни опити да се види и сближи с дъщеря си

16.01.2020 | 20:39 Редактор: Кристина Крумова
Бащата на Меган Маркъл иска да свидетелства срещу нея в съда

Бащата на Меган Маркъл иска да свидетелства срещу нея в съда по дело, свързано с фалшива публикация на The Mail on Sunday. Това съобщи самият той пред британски таблоиди.

През октомври миналата година Томас Маркъл даде на екипа на изданието писмо, което дъщеря му е изпратила. След като то бе публикувано, херцогинята на Съсекс обвини вестника в недобросъвестно използване на лична информация и изтъкна, че екипът му е нарушил Закона за авторските права.

След няколкократни опити да се види и сближи с дъщеря си, бащата на Меган реши да разкрие какво му е написала тя. В писмото си съпругата на принц Хари го моли да спре с медийните си изяви и да престане да говори лъжи по неин адрес, пише tialoto.bg.

Томас Маркъл настоява да се изправи пред съда и да потвърди, че петте листа, с които вестникът разполага, са написани от нея. Той иска и да опровергае информацията, че тя сама си е платила висшето образование.

"Крайно съм разочарован", коментира наскоро той по повод желанието на дъщеря му и съпруга ѝ да се оттеглят от кралското семейство.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК