fallback

Kакви подаръци получиха звездите тази година за Коледа...

Всички се похвалиха с новите си придобивки в социалните мрежи

30.12.2019 | 23:07 Автор: Юлия Христова

Коледа вече мина и сега е време да видим кой какво е получик от Добрия старец. Някои от звездите наистина се постараха да зарадват близките си с невероятни подаръци, които трудно можеха да се поберат под елхата. Разбира се, всички се похвалиха с новите си придобивки в социалните мрежи и накараха доста от феновете да им завидят.

Подаръците бяха най-различни, включително куче, дрехи, къща, пръстени и странни колиета. Вижте какво си подариха звездите тази Коледа.

Семейство Бекъм

Известният род Бекъм прекара Коледа заедно, както повелява традицията. Дейвид, Виктория и четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър не пропуснаха да споделят снимки в социалните мрежи от празника и да зарадват феновете си за празника. Това, което наследниците на Дейвид и Виктория намериха под елхата, беше малко кученце, с което домашните любимци на семейството стават 3.

Новият член на род Бекъм се казва Сейдж и веднага беше представен на широката публика в социалните мрежи. "Малката Сейдж беше посрещната в семейството тази коледна сутрин", написа Дейвид под снимка на дъщеря си Харпър, която прегръща кученцето. 

Приянка Чопра и Ник Джонас

Явно двамата не обичат малките подаръци. Приянка Чопра-Джонас се похвали в социалните мрежи, че съпругът ѝ Ник Джонас я е зарадвал с моторна шейна. На снимките се вижа, че актрисата е повече от доволна и няма търпение да се разходи с новата си придобивка.

"Дядо Коледа дойде с мой Батмобил!! Съпругът ми ме познава толкова добре! Благодаря ти, скъпи! Обичам те!", написа Чопра под серия от снимки. Тя и Ник прекараха Коледа в Калифорния, където имаше достатъчно сняг, за да бъде изпрована шейната. 

Още по темата четете на tialoto.bg.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback