fallback

Да превземеш профила на дъщеря си в Instagram и да станеш сензация

Пижамено парти коства много на 15-годишната Маделин

05.12.2019 | 14:08 Автор: Кристина Крумова

Баща от Тексас се превърна в интернет сензация след като превзе профила на дъщеря си в Instagram. Причината за действията му – 15-годишната тийнейджърка поканила момчета у дома на пижамено парти.

Една грешна стъпка и нарушаване на правилата вкъщи дават на Маделин урок за цял живот, а баща ѝ се превръща в колоритна личност в интернет. 

След като момичето води момчета вкъщи и родителите ѝ я хващат, те ѝ дават правото да избира между две наказания. Един месец без телефон или за две седмици да предостави профила си в социалните мрежи на баща си. Момичето избира втория вариант без да подозира какво може да се случи. 

Баща ѝ Лари в продължение на 14 дни редовно публикува снимки и клипове. Той открито се шегува с навиците на дъщеря си. Лари танцува, носи провокативни къси тениски и панталони за тийнейджърки. Мъжът позира в различни пози с дрехите на дъщеря си. И така публикациите му ставали все по-популярни. 

Дори се превръща в сензация сред съучениците на Маделин. Те редовно проверяват профила ѝ, за да видят какво прави баща ѝ. Лари се сдоби с цяла армия от последователи. Още след първия ден от наказанието Маделин казала на баща си, че е готова да прекара един месец без телефон, но Лари гордо заявил, че има прекалено много идеи. 

Вижте всичко по темата във видеото.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback