Bulgaria ON AIR бе отличена за Медия на годината

БТПП раздаде годишните си награди за постижения в икономиката

03.12.2019 | 21:45 Редактор: Василена Василева

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) връчи годишните си награди на официална церемония. Те са за постижения в икономиката - "Топ 100 на водещите фирми за изтеклата година". 

Телевизия Bulgaria ON AIR бе отличена за Медия на годината с грамота и почетен плакет.

Класацията се извършва на базата на седем икономически показатели и има амбициите да бъде ориентир за процесите в националната икономика като популяризира най-добрите практики за успешен бизнес.

Българският бизнес е оптимистично настроен за очакванията си през 2020 година, въпреки предпазливите прогнози за глобалната икономика. Ръстът на позитивните нагласи в сравнение с миналата година е 10%, което е 63 на сто от анкетираните компании.

Класацията Топ 100 подрежда фирмите единствено по обективните критерии и техните финансови отчети, като в тазгодишното издание участват повече от 6500 фирми и компании, които реализират близо 80% от БВП. Българската търговско-промишлена палата представя класацията по време на 250 събития през годината, като по този начин осигурява презентация на фирмите през водещи световни партньори.

Традиционно наградите бяха връчени през чужди търговски аташета и компании, политици и представители на бизнеса.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК