Филмът "Very Ralph" разкрива истинската история на Ралф Лорън

Лентата излиза на 12 ноември по HBO

12.11.2019 | 23:00 Редактор: Кристина Крумова
Филмът

„Мразя модата“. Това са думи на дизайнера Ралф Лорън, изречени много преди да се впусне в модния бизнес. Днес те звучат смешно, тъй като компанията на Лорън се превърна в една от най-добрите на пазара. Това обаче са истинските мисли на дизайнера още преди да бъде това, което е днес.

Самият той признава за тези думи в документалния филм "Very Ralph", който е дело на режисьорката Сюзън Лейси и ще се излъчва по HBO. Лейси стои зад създаването на още истински истории на известни личности от света на шоубизнеса. Тя прави филм за актрисата Джейн Фонда, както и за Стивън Спилбърг.

Филмът "Very Ralph" ще покаже интервюта със самия Ралф Лорън, както и с още известни личности, сред които Ана Уинтур, актрисата Джесика Частейн, Наоми Кембъл и дизайнерите Келвин Клайн и Донна Каран. Пред CNN дизайнерът изразява своето мнение за филма, казвайки, че Сюзън Лейси е успяла да обхване целия му живот.

„Това, което правя, е моят живот и документалният филм на HBO с режисьор Сюзън Лейси показва това през няколко различни ъгъла – моят, на семейството ми, тези, които са ми помогнали да го създам и на тези, които са го наблюдавали през всичките тези десетилетия“, казва Лорън.

Историята на Ралф Лорън е повече от интересна. Той е роден в семейството на еврейски емигранти през 1939 година. Истинското му име е Ралф Рубен Лифшиц, но сменя фамилията си още като тийнейджър, за да не привлича внимание. Лорън отдава креативния си талант на баща си, който се е занимавал с изкуство.

Краят на документалния филм „Very Ralph“ е повече от ясен, но процесът на създаване на една легендарна марка и издигането на едно момче от предградията до модна икона, си заслужава гледането. Лентата излиза на 12 ноември по HBO.

Повече по темата чететна на: tialoto.bg

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК