Дженифър Лопес и Малума заедно на сцената и на екрана

Двамата ще снимат филма "Marry Me"

11.10.2019 | 22:41 Редактор: Юлия Христова
Дженифър Лопес и Малума заедно на сцената и на екрана

Колумбийската звезда Малума може да се похвали, че работи с едно от най-големите имена в музикалната индустрия. Изпълнителят ще участва заедно с Дженифър Лопес в нов филм, който ще носи заглавието "Marry Me".

Историята ще разказва за героинята на Лопес, която отказва да се омъжи за своя годеник минути преди сватбата заради изневяра. Малума влиза в ролята на неверния бъдещ съпруг, а в лентата ще участват още и актьорът Оуен Уилсън, който се оказва случаен човек, за когото Лопес решава да се омъжи. Това е първа екранна роля за колумбийския изпълнител и той е повече от развълнуван за новото си приключение.

Малума сподели снимка от снимачната площадка, на която са двамата с Лопес и очевидно се забавляват. Певицата също не пропусна да се похвали със своя нов колега и също публикува няколко фотоса от първия снимачен ден. "Много е забавно, когато различни артисти се събират, за да помогнат в създаването на нещо специално и истинско“, пише Лопес в социалните мрежи, пипе tialoto.bg.

Това обаче не е единственият подарък за феновете. В последния концерт на Малума в Медисън Скуеър Гардън, освен колумбийската звезда, на сцената се качи и самата Лопес. За радост на публиката, певицата се появи със златна рокля и заедно с Малума изпълниха песента "No me Ames". 

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК