Джоли със семейна подкрепа на премиерата на "Господарката на злото 2"

Истинската любов те прави по-добър, казва актрисата

02.10.2019 | 22:47 Редактор: Юлия Христова
Джоли със семейна подкрепа на премиерата на "Господарката на злото 2"

Анджелина Джоли получи солидна подкрепа на премиерата на новия си филм. Актрисата се появи на червения килим заедно с 5 от децата си. До нея бяха Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Най-големият ѝ син – Мадокс, не успя да бъде с майка си, тъй като наскоро започна да учи в колеж в Южна Корея.

Разбира се, нито един от семейството не разочарова с избора си на тоалет. Анджелина беше с черна, дълга рокля с блестящ скорпион. Децата й взеха пример от нея и също бяха облечени с черни тоалети.

Филмът "Господарката на злото 2" е продължение на първата лента от 2014 година. В главната роля влиза Анджелина Джоли, а компания ѝ правят Ел Фанинг, Сам Райли, Имелда Стонтън и други. В интервю пред E!News, актрисата споделя какво точно означава любовта за нея.

"Истинската любов те прави по-добър. Това са нещата, които цениш, които пазиш и за които си склонен да се бориш“, казва Джоли. Думите ѝ се тълкуваха по доста различен начин, след като тя се раздели официално с половинката си Брад Пит, пише tialoto.bg.

Двамата водеха ожесточена борба за попечителството над децата си, но в крайна сметка те останаха при майка си, като Пит има право да ги посещава с предварителна уговорка. От снимките обаче си личи, че тази ситуация въобще не се отразява на наследниците.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК