На Кевин Харт не му върви, съдят го за $60 млн.

Моделът Моника Сабаг търси отговорност от актьора 

17.09.2019 | 21:30 Редактор: Тодор Петров
На Кевин Харт не му върви, съдят го за $60 млн.

Кевин Харт наскоро претърпя няколко операции, тъй като пострада в тежка катастрофа в Малибу. Сега нови проблеми са надвиснали над главата му. Става въпрос за история, която датира още от 2017 година. Тогава в публичното пространство се появи клип, на който се вижда как Кевин Харт е в леглото с модела Моника Сабаг.

Тогава актьорът твърдеше, че е изнудван от самата Сабаг. По-късно тя отрече всички обвинения на специална пресконференция, на която се появи с небезизвестната адвокатка Лиса Блум. Тя беше една от защитничките на Харви Уайнстийн по време на процеса срещу него за сексуално посегателство.

Сега историята се повтаря, но този път ролите са разменени. Сабаг съди Харт с обяснението, че той е знаел за камерата, която е била в стаята им в Лас Вегас. Моделът иска да се потърси отговорност и на още един мъж – Джонатан JT Джаксън. Също така в иска са записани още името на хотела, в който Харт и Сабаг са били отседнали и още други компании, свързани със случая.

В документите е записано, че моделката иска обезщетение в размер на 60 млн. долара за причинени емоционални травми, нарушаване на личното пространство и небрежност. Тя твърди, че не е имала представа за камерата.

Сабаг обвинява, че Харт и приятелят му Джонатан Джанксън сами са поставили записващите устройства в стаята и са записали всичко. Според иска, самият Харт е пуснал записа след това, за да може по този начин да добие популярност и така да промотира тогавашното си турне "Irresponsible Tour".

Четете още любопитни новини в Tialoto.bg

Снимка: Reuters

Харесайте страница ни във Facebook ТУК