fallback

Звездна изложба във Варна: "Тет-а-Тет" събира автографи на холивудски актьори

Сред тях са Леонардо ди Каприо, Куентин Тарантино, Силвестър Сталоун

27.08.2019 | 16:00 Автор: Василена Василева

Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Куентин Тарантино са част от звездите, които гостуват във Варна. Не лично, а със своите автографи като част от мултимедийната експозиция "Тет-а-Тет".

Блясък, стил и изобилие от звезди. Това е Международният филмов фестивал в Кан, свещената земя за киноманите. Седем поредни години неизменно там е водещата Ивелина Кунчева. Тя и операторът Таси Асенов са подредили във Фестивалния и конгресен център във Варна експозицията "Тет-а-Тет".

Тя включва автографи, интервюта и плакати на световноизвестни личности, с които сме имали възможност да се срещнем. А сред тези личности са Леонардо ди Каприо, Куентин Тарантино, Силвестър Сталоун и още много други.

Тази година Ивелина Кунчева е сбъднала мечтата си. Три поредни години заедно с нея в Кан е и операторът Таси Асенов. Той има над 150 селфита със звезди от големия екран. Но едно от тях е най-близо до сърцето му - това с Моника Белучи. 

В експозицията има и интервюта с филмови звезди. Сред тях е Антонио Бандерас.

Таси Асенов мечтае за селфи с Ал Пачино, а Ивелина Кунчева очаква с нетърпение 73-то издание на кинофестивала и нова среща с кино величия. 

Изложбата "Тет-а-Тет" е част от международния филмов фестивал "Любовта е лудост" и ще остане до края на август.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback