Британците залагат за името на бебето на Меган и Хари

№1 за момиче е Даяна, а за момче - Артур

07.04.2019 | 21:05 Редактор: Бойко Димитров
Британците залагат за името на бебето на Меган и Хари

С наближаването на деня, в който херцогинта на Съсекс - Меган Маркъл се очаква да роди, Великобритания залага за възможните имена на бебето. Затова и феновете на кралското семейство отново са в екстаз. 

Букмейкърите на Острова вече започнаха да приемат залози за името още нероденото дете на принц Хари и бившата холивудска актриса. Начело в списъка на имената за момичета стои това на Даяна – покойната майка на Хари и Уилям. Голяма част от бритаците смятат, че би било хубаво "принцесата на народа" да бъде почетена по този начин. На второ и трето място се нареждат традиционните - Алис и Грейс. 

Сред имената за момчетата на първо място се класира царственото Артур. Следвано от Едуард, както се казва и чичото на Хари. Двамата родители обаче не са типичната кралска двойка и могат да заложат на някое странно и необичайно име. 

Бринаците залагат и за пола на бебето, който все още не е известен. По-голямата маст от хората смятат, че детето ще е момиче. А тенисистката Серена Уилямс, която е близка приятлка на Меган, на практика потвърди спекулацията в телевизионно интервю. 

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК