Пеещи и танцуващи свещеници нажежиха страстите в социалните мрежи

Сред певците е и игуменът на Гигинския манастир отец Никанор

17.07.2018 | 18:38 Редактор: Лазарина Колчагова
Пеещи и танцуващи свещеници нажежиха страстите в социалните мрежи

Пеещи и танцуващи на сцена свещеници от Гигинския манастир, нажежиха страстите в социалните мрежи, където се появи клип на трио монаси, които изпълняват патриотичната песен "Ако умра ил Загина" по време на местен събор. Сред певците е и игуменът на манастира отец Никанор.

60 км западно от София, в Гигинския манастир, в средата на юли е време за традиционния Църногорски събор и поляните около свещаната обител са препълнени от хора. 

Краят на събора обаче, дава начало на ожесточен дебат във Facebook. Защото свещеници начело с игумена на Гигинския манастир – отец Никанор, хващат микрофоните и запяват. 

Гледайте видеото.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Гергана Бързанова
преди 5 години
Аз познавам лично отците от Гигинския манастир и това са най- светлите хора в живота ми. Г-жо Ангелова ( извинявам се, ако бъркам поредната Ви фамилия), нямате право да се изказвате толкова жлъчно и саркастично за човек, който не познавате. Вие знаете ли значението на думата смирение? Аз мисля,че сте на светлинни години в духовното си израстване от отец Константин. Преди няколко месеца отец Константин беше награден,че съживи църкви в малки селца,а днес го хулите по този изключително грозен начин. Този човек е прекрасен духовник. Светът има нужда от хора като отец Константин! Сигнализирай за неуместен коментар