Зов за помощ: Малкият Тео се бори тумор в мозъка, но се нуждае от средства

Родителите трябва да съберат над 29 хил. евро за лечение в Германия

10.11.2017 | 12:35 Редактор: Велислав Филипов
Зов за помощ: Малкият Тео се бори тумор в мозъка, но се нуждае от средства

Преди година и половина малкият Тео започнал да се чувства много зле. След редица изследвания родителите разбрали, че детето им страда от тумор в мозъка. 

"Първо започна с повръщане, оплакваше се от главоболие, забелязвахме, че погледът му беше изкривен. Ние сме на тръни всеки ден и ни е страх да не прояви симптом, който да покаже, че туморът расте", споделя майката пред Bulgaria ON AIR.

След първата операция малчуганът вече се чувства много по-добре - играе и мечтае за любимите си мотори, но симптомите могат да се проявят отново по всяко едно време. Заради болестта Тео не ходи на детска градина и затова родителите му не работят - трябва постоянно да обикалят по болници за химиотерапия и изследвания. 

"На последния ядрено-магнитен резонанс се оказа, че има леки степени на рецидив, от което ние много се уплашихме. Не приехме операция в България, тъй като докторът каза, че може да са засегнати много важни органи и решихме да събираме пари за лечение в Германия - Трябват ни 29 100 евро", каза бащата на Тео.

В момента семейството се издържа от инвалидната помощ на Тео и нямат нужните средства за операцията в Германия. 

От групата във Facebook "Благотворителен базар за Тео" има събрани 16 000 лева. Има и разкрита дарителска сметка. Нека всеки, който има възможност, да помогне на Тео да расте 

Банка: УниКредитБулбанк
IBAN: BG44UNCR70001523007821 
BIC UNCRBGSF