Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

"Непрочетена книга за здравето" или как семейство пребори рака

Променихме живота си драстично - това ни сплоти, категорични са семейство Цанови пред Bulgaria ON AIR

03.11.2017 | 20:47 Редактор: Велислав Филипов

"Непрочетена книга за здравето" е един разказ на семейство Цанови за нетрадиционната борба с коварната болест рак. След като мъжът разбира, че е болен, не се оставя в ръцете на традиционния метод за лекуване, а пристъпва към алтернативен начин.

"Бях крайно неподготвен да чуя такава новина. Голям шок е. Най-трудното ми предизвикателство е да се справя със страха. Експертите ми казаха, че трябва веднага да се предприемат мерки. Тогава взехме решение да променим живота си драстично", сподели Милен Цанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му, след като е разбрал, че има рак, си взел доста книги и заедно с неговата съпруга ги изчели. Така осъзнали, че причината за коварната болест е лошото хранене, липсата на режим и отсъствието на почивка. Освен това стресът и различни други вредни навици сподпомагат развитието на рак.

"Започнахме да практикуваме гладолечение. Накарахме организмът да се изчисти от вредните неща. Това ни сплоти", категорична е съпругата на Милен - Ади Цанова.

Според тях гладолеченето чисти не само физиката, а и енергийната ни цялост.

Решили да издадат книга, в която да опишат цялата история - от научаването до самото излекуване. Последните три глави са написани от техните дъщери, които научили доста по-късно за болестта.

А Милен съветва: "Хванете се за живота, а не за смъртта. Борете се, не оставяйте съдбата си в ръцете на случайността".