Патриотите и ГЕРБ все още не са обсъждали имена на министри

Становището на България по Brexit е належащ проблем, сподели депутатът Милен Михов

20.04.2017 | 09:31 Редактор: Тодор Петров
Патриотите и ГЕРБ все още не са обсъждали имена на министри

Новата управляваща коалиция ГЕРБ-Обединените патриоти все още не са обсъждали имената на хората, които ще заемат ръководни постове в правителството. Това обяви пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Обединени патриоти" Милен Михов.

"Имаме експертен потенциал в реда, сигурността, малкия и средния бизнес, в борбата срещу монополите", посочи той, запитан в кои сфери се чувстват сигурни Патриотите.

Според Михов има много належащи проблеми за разрешаване, а един от тях е становището на България по проблема свързан с Brexit. По думите му е много вероятно Европейската агенция по лекарства да дойде в България и това ще ни даде възможност да се възползваме от агенцията.

"В следващите дни е необходимо да бъде изработен правилникът на Народното събрание, за да може да функционира легитимно. Сега работим с решение по стария правилник. След това бързо трябва да бъдат съставени комисиите към парламента и да започне нормалната процедура по внасяне, обсъждане и приемане на законодателни актове", разясни още народният представител.

Той добави, че в следващите няколко дни в парламента ще бъде изслушвано служебното правителство.