Лиляна Павлова:Видяхме волята на избирателя

Тя каза, че ще настоява за продължаване на политиките за пътища, саниране и други 1

16.11.2016 | 17:21
Лиляна Павлова:Видяхме волята на избирателя

Аз казах, че не трябва да подаваме оставка, тогава, когато изборите още не са свършили и бяха още на първи тур. Сега вече като видяхме убедителния резултат, с който беше избран президентът, няма причина да не подаваме оставка в тази ситуация, защото ясно видяхме каква е волята на избирателя. Това посочи пред Bulgaria ON AIR 
министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова.

Тя добави, че няма причина ГЕРБ да стои на инат и на сила.

"Зад тези макар и мажоритарно представени кандидати, стоят политически партии, стои подкрепа", заяви Павлова и допълни, че благодари на всички, които са подкрепили кандидата на ГЕРБ, правителството и това, което правят.

Павлова посочи, че над 2 милиона души са застанали срещу тяхната работа и са поискали посланията за промяна на новия президент.

"Ако хората са пожелали тази променя, не може и не трябва да стоим, въпреки че нямаме подкрепата на обществото", уточни министърът. 

Павлова каза, че е убедена и вярва в разума на всички политици, които ще бъдат номинирани и избрани за бъдещи министри.

"Трябва да има приемственост, защото когато говорим за пътища, саниране и ВиК инфраструктура, трябва да имаме консенсус. Ще настоявам всяка една от тези политики да продължи", заключи министърът в оставка Лиляна Павлова.